Nestleder Gail Langøy og leder Stian Melheim i HS Telemark

Høyres studenter - nå også i Telemark

0 onsdag 19 juni, 2013 i Nyheter
I helgen avholdt Høyres studenter landsstyremøte - hvor en av sakene var å ta opp Høyres studenter Telemark som ny lokalforening.

Stian Melheim er leder for foreningen, og Gail Cecilie Langøy fra Lyngdal er nestleder i foreningen. Begge studerer ved Høgskolen i Bø, Campus Telemark.

- Vi ønsket å starte en Høyres studenter-forening i Telemark for å gi studentene i fylket muligheten til å engasjere seg politisk, på et nivå hvor man diskuterer aktuelle politiske saker for studenter og studentliv. Vi føler at vi har noe å tilby studentene, i form av Høyres politikk, med fokus på blant annet forbedrede villkår for studiestøtte, flere og bedre studentboliger med mer.Unge Høyre har hatt en kjempevekst i Telemark det siste året, og ettersom målingene også har vært gode var det et godt grunnlag for å starte en studentforening.

Stian og Gail har store ambisjoner for foreningen.

- Våre ambisjoner er å være den største partipolitiske studentforeningen i Telemark, samt å være en forening som engasjerer, motiverer og imøtekommer våre medlemmer. I et studentmiljø møter man mange ulike mennesker med forskjellige impulser, som kan sette farge på og forme foreningens politiske fjes. Vi ønsker å sørge for at alle som ønsker det skal få delta på våre arrangementer og bidra til å gjøre Høyre til det fortsatt ledende partiet.

Høyres studenter Telemark er klare for å drive valgkamp i Telemark, og er allerede godt i gang med å legge planene for valgkampen.

-Vi har planer om å foreta stands og andre arrangementer under valgkampen. Vi har opprettet et godt forhold til Bø Høyre, som blant annet har bistått oss med leie av lokaler under oppstartsmøtet i mai. Vi ser det som en stor glede at det lokallaget i Høyre ønsker å samarbede tett med oss, og kommer til å samkjøre mye med dem under valgkampen.

Motivasjonen for å drive valgkamp er på plass.

- Vi trenger en ny regjering fordi det er mange mennesker der ute i det ganske land som søker noen som kan gi dem nye ideer og bedre løsninger. Norge er et flott land å bo i, og vi må legge til rette for at vi kan bli enda bedre. Valgfrihet, ansvar og tilrettelegging er nøkkelord for hvorfor vi trenger et regjeringsskifte. Mindre byråkrati, et bedre og mer effektivt helsevesen, tilpasset opplæring i skolen og en større satsing på forskning og fremtidsrettet bærekraftig utvikling er kjernesaker som ligger til grunn for at vi skal få en borgerlig regjeringsplattform til høsten.


Sist oppdatert: onsdag 19 juni, 2013